Søgefelt

TrioClear

TrioClear® er en innovativ tretrinsløsning, der er designet til at give dine patienter optimal komfort og effektiv tandregulering. Med TrioClear® skiftes aligneren ofte, hvilket sikrer bedre hygiejne og minimerer pletter og misfarvning.

TrioClear-alignere tilbyder en unik, komfortabel, progressiv tre-trins alignerløsning, som holdes på plads med ingen eller ganske få attachments. 

Ved hjælp af et klinisk simuleringssoftware giver TrioClear dig mulighed for at forudsige den nøjagtige justering og bevægelse af tandsættet på forhånd. TrioClear tilbyder kun sikre reguleringer designet til milde til moderate sager, og de næsten usynlige og gennemsigtige skinner er lavet af godkendte materialer.

 

 

Øget gingivadækning

TrioClear®s 3mm gingivale dækning øger retentionen og reguleringen mere end alignere, der blot følger tændernes kant:

  • Øget bevægelsesstyrke
  • Mere præcis bevægelse
  • Øget æstetik for patienter, da alignerkanten dækkes af læben
  • Øget retention pga. færre attachments

 

 

Progressiv alignertykkelse

TrioClear®s alignersæt består af tre alignere, der alle varierer i hårdhed og tykkelse. I et sæt skifter alignerne gradvist hårdhed; fra først en blød og tynd aligner, til en medium, og til sidst en hårdere aligner. Denne trinvise alignertykkelse gør det muligt for os at implementere bioProgressive Force-konceptet. Dette sikrer en gradvis og forudsigelig bevægelse af tænderne. Derudover er bærekomforten for patienten også større, da en blød aligner gør det muligt for patienten langsomt at vænne sig til trykket på tænderne. 

 

 

Trio DimForce

Frem for at bruge mange attachments, bruger TrioClear om-
hyggeligt designede og placerede TrioDim trykpunkter til at skabe målrettede og effektive rotationskræfter.

 

Ingen eller få attachments
Less is more med TrioClear. Færre attachments betyder:

  • Mindre stoletid med færre attachments der skal påsættes, eller gen-påsættes, hvis de løsner sig 
  • Lavere risiko for løsnede attachments på grund af overdreven tandbørstning
  • Patienten oplever en lettere isættelse og udtagelse af alignerne
  • Øget æstetik og færre misfarvede attachments

 

 

Gratis certificeringskursus

Før du begynder at behandle patienter med TrioClear®, kan du deltage i vores online certificeringskursus. Dette kursus tilbydes dig gratis af Elysee Dental. Efter kurset kan du påbegynde dine TrioClear® behandlinger. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, sidder vores teknikere altid parat til at støtte og rådgive dig telefonisk.