Søgefelt

Tandkroner, broer, inlay, onlay og facader

Materialetyper til kroner, broer, inlay, onlay og facader

Vi tilbyder tandkroner, tandbroer, inlay, onlay og facader i en bred vifte af materialetyper.  Vores sortiment af kroner og broer spænder bredt, og vi benytter et bredt udvalg af helkeramiske materialer, som varierer i forhold til optimale protetiske løsninger. Hos Elysee Dental kan du bestille lithium disilikat kroner som f.eks. e.Max Press og e.Max CAD kroner, zirkoniakroner og-broer som f.eks. Forma Zirkonia, Monozir og Monzir Ultra. Du kan naturligvis også bestille Cr/Co, MK og finér kroner og broer. For at opnå en højere æstetik kan det i nogle tilfælde anbefales at nogle typer af kroner og broer får påbrændt porcelæn og/eller bliver bemalet med særlige karateristika.

 

CAD/CAM producerede kroner og broer

Vi producerer tandkroner, tandbroer, inlays, onlays og facader ved hjælp af både analog og digitalaftryksteknik. Vores CAD/CAM afdeling i Kina er blandt frontløberne indenfor digital protetik, og der investeres målrettet i den nyeste teknologi .Vi benytter en bred vifte af scannere og software til digitalisering af aftryk og modeller, samt til 3D-opmodellering af fast protetik, herunder Medit i500, 3Shapes, Sirona (Cerec) og iTero.

 

Legeringsmuligheder for kroner og broer

Vi tilbyder mange forskellige legeringsmuligheder, og alle vores kroner og broer er forberedt til cementering.

 

ISO Certificeret produktion af protetik

Vores protetiiske løsninger er fremstillet ved hjælp af den nyeste teknologi. Vi anvender udelukkende materialer leveret af anerkendte mærkevareproducenter. Vores produktion er ISO 9001:2000 og ISO 13485:2003 certificeret. Desuden er vi certificeret produktionspartner for Ivoclar® Vivadent og 3M ESPE.

Vi giver 6 års garanti på alt vores faste protetik.

Se vores brede sortiment af helkeramiske kroner og broer her: Helkeramisk oversigt

Se legeringsoversigten her: Legeringsoversigt

Se hvordan vi har forberedt vores kroner og broer til cementering her: Cementering

 

  • Høj kvalitet
  • Bredt sortiment
  • Skarp pris