Søgefelt

ReSure - syntetisk akryl protese

ReSure er en aftagelig tandprotese lavet af et fuldsyntetisk protesemateriale. Vores Resure delprotese kan anvendes til patienter, der har svært ved at acceptere metalstel, eller har allergi overfor krom-kobolt eller PMMA akryl.

Egenskaber for delprotesen ReSure

Med ReSure er protesebasis, forbindelser og bøjler produceret af thermoplastisk polyamid. Protesen er fleksibel og har samme styrke som et stel lavet af metal, men er monomer-fri og derfor lav-allergen.

Protesens elasticitet ligger mellem PMMA akryl og nylon. Materialet er stærkt nok til også at kunne omfatte okklusale støtter. Protesen kan produceres i mange forskellige farver. Bøjler produceres som standard i klar akryl, men kan mod et tillæg også laves i gingivafarvet akryl.

Fordele ved en ReSure tandprotese

Akrylen, som tandprotesen er lavet af, er monomer-fri og derfor lav -allergen. Materialet er minimalt hydrofilt og absorberer meget lidt/ ingen fugt eller ubehagelig lugt. De vigtige forbindelser og bøjler kan fremstilles i translucent akryl, og er derfor meget diskrete. Bøjlerne kan derfor implementeres på en endnu mere elegant måde end i en partiel protese fremstillet alene i fleksibel syntetisk akryl.

Indikationer

ReSure thermoplastisk akryl er egnet som stel-materiale. ReSure er det ideelle materiale til patienter med Burning Mouth Syndrome eller med allergi overfor PMMA akryl og/eller monomer.

Begrænsninger

På grund af den injektionsteknik, der anvendes under fremstillingen, skal den største linguale forbindelse udføres som en dentomucosal understøttet plade. Det er ikke muligt alene at anvende en dental barre i undermunden. På grund af karakteren af materialet er det ikke muligt at reparere/ udvide eller rebasere ReSure proteserne.

Farveprøver

For at opnå den bedste æstetiske løsning, anbefaler vi at man laver en farveprøve - enten analogt eller digitalt med fx Rayplicker. Hos Elysee Dental kan man benytte alle tilgængelige farveskalaer, det er derfor særlig vigtigt notere hvilken man benytter på bestillingssedlen (F. eks. Vita Classic, Vita 3D, eller andet.). Vi anbefaler endvidere at man kombinerer farveprøven med kliniske fotos

Hvis man tager  et foto i en lige vinkel og et ekstra foto i en vinkel på 15 – 20 grader, og samtidig holder den/de valgte farveprøve(r) op til patientens tænder, kan vi både se farve og morfologi.

 

Karakteristika, form, størrelse og morfologi

Ønsker du særlige tandkarakteristika på din ReSure protese, kan du med fordel indikere dine ønsker på denne særlige bestillingseddel. Har du særlige ønsker ifht. størrelse, form og morfologi, kan du med fordel indtegne det på denne særlige bestillingsseddel.  Og ønsker du en særlig irregulær tandstilling, kan du se eksempler her.

 

  • Monomer-fri
  • Æstetisk
  • Fleksibel