Søgefelt

Tæt samarbejde
For at yde dig den bedste service har vi samlet et team af erfarne og kompetente tandteknikere og andet tandfagligt personale, der altid sidder klar ved telefonen, hvis du har behov for hjælp og teknisk sparring. Især i starten af et samarbejde er det vigtigt, at vi får afstemt vores forventninger, og at du føler dig tryg gennem hele processen.

Du kan være sikker på, at vi altid vil tage kontakt, hvis der opstår tvivl omkring din bestilling, hvis f.eks. aftrykket er mangelfuldt, eller hvis vi har forslag til problemløsning.

 

Første bestilling
Den første gang du anvender vores laboratorium, anbefaler vi et kort telefonisk/personligt møde.  Det er vigtigt, at vi får oprettet din konto med stam-data samt dine generelle individuelle ønsker til f.eks. farvelægning af fissur, brug af slibehætte, interdental plads o.s.v., således at dette ikke skal gentages på tekniksedlen, hver gang du bestiller. Via information fra dig, kan vi sikre, at vores samarbejde er optimalt, og vi lever op til dine forventninger.

Er det første gang du skal bestille hos os, – så kan du finde lidt yderligere information her.

 

Leveringstid
Vores leveringstid på importeret protetik er ca. 10 arbejdsdage. Herefter vil du modtage det færdige protetik, med følgeseddel og patienterklæring. Du kan downloade vores aktuelle leveringsoversigt og se, hvornår vi anbefaler tidligste patienttid under afsnittet om Leveringstid.

 

Gratis afhentning og levering af sager
Vi tilbyder gratis levering og afhentning med vores chaufførservice i store dele af landet hver dag inden kl. 16.00. Vi tilbyder gratis fragt med PostNord Parcel i resten af Danmark. Læs mere under afsnittet om Levering/afhentning.

 

Startpakke
Første gang du bestiller hos os, har du mulighed for at få tilsendt en ”startpakke” med adressemærkater med porto betalt, forsendelsesemballage, bestillingssedler, leveringsskemaer, prislister, generelle leveringsvilkår osv. På bestillingssedlerne er der afkrydsningsfelter, hvor du kan bestille mere emballage og flere adressemærkater. Bestil en startpakke på tlf.: +45 73 404 404, eller på info@elysee-dental.dk

 

Vi glæder os til at få lov til at levere et godt stykke arbejde til dig!