Søgefelt

Bredt sortiment og høj kvalitet

Elysee Dental tilbyder et bredt sortiment af importeret og lokalt produceret protetik i høj kvalitet. 

Vi har eksisteret i Danmark siden d. 4. marts 2004, hvor vi blev grundlagt som et datterselskab af det hollandske Elysee Dental. I Danmark har vi afdelinger i Aarhus og København, men man finder man os også i Belgien, Spanien, Norge og Finland, og vi har ambitioner om fortsat at udvide vores tilstedeværelse på nye markeder.

Vores importerede protetik bliver enten produceret af vores laboratorium ”Modern Dental Laboratory” i Schenzen i Kina eller på vores fræsecenter i Emmerich am Rhein i Tyskland. Vores dansk producerede protetik bliver produceret på vores danske laboratorium i København.

Innovation

Gennem vores samarbejde med forskellige universiteter og toneangivende tandlæger i Danmark og i udlandet, er vi i de tidlige stadier involveret i nye idéer og opfindelser. Hvor det er muligt, forsøger vi at udvikle disse ideer videre til brugbare produkter. Ud over løbende investering i digitale værktøjer er vi altid meget bevidste om, hvordan vores ydelser kan aflaste tandlægen og tilbyde bedre løsninger til patienten. Optimering af kommunikation og arbejdsgang mellem tandlæger og Elysee Dental er en vigtig del af vores strategi.

Høj kvalitet

Vi arbejder kun med CE-certificerede produkter og materialer fra anerkendte leverandører (f. eks. Ivoclar, Williams, Argen m. fl). Elysee Dental er en del af Modern Dental Group - én af ​​de største laboratorier i hele verden og et af de eneste, der er certificeret med et medicinsk ISO-certifikat. Med dette samarbejde er vi i stand til at levere innovativ dentalteknologi og altid tilbyde vores kunder de nyeste produkter og materialer til fornuftige priser.

Vi er selvsagt, som påkrævet, registreret ved Lægemiddelstyrelsen. Vi tager vores ansvar yderst alvorligt og hilser også udefrakommende kvalitetskontrol velkommen. Så er du i tvivl om vores produkt, tilbyder vi, at du kan sende det til en uvildig kontrolinstans på vores regning. Vi sender selvfølgelig selv regelmæssigt produkter til uvildig laboratoriekontrol.

En streng kvalitetskontrol er til gavn for os alle.

Elysee Dental giver 6 års garanti på fast protetik og 2 års garanti på aftagelig protetik.

Kvalitetskort

Vi sender altid information omkring materialer, batchnumre og oprindelsesland til tandlæge og patient ved hver ordre – i form af et patientkvalitetskort. Dette giver patienterne mulighed for selv at logge ind via vores hjemmeside og finde alle oplysninger om materialerne i netop deres stykke protetik. Læs mere her