Søgefelt

Elysee Dental og Schmidt Dentalkeramik bliver en del af samme familie

Vi er virkelig stolte af at kunne fortælle, at Schmidt Dentalkeramik i Horsens per 1. januar 2017 blev en del af den internationale gruppe af dentallaboratorier kaldet ”Modern Dental” og dermed Elysee Dentals søsterselskab i Danmark.

Schmidt Dentalkeramik ApS er ledet af Sune Schmidt, som er tandtekniker og ildsjæl med hensyn til udvikling af digitale arbejdsgange og digitale muligheder for optimering af dental protetik. 80 % af laboratoriets protetik er fremstillet ud fra digitale aftryk og helt uden fremstilling af modeller. Vi glæder os til at inkludere Sune som et nyt fagligt dygtigt og entusiastisk medlem i vores internationale produktudviklingsgruppe.

I det første lange stykke tid, vil der ikke blive lavet om på vores firmastruktur. Både Elysee Dental og Schmidt Dentalkeramik fortsætter som hidtil. På sigt vil både vi og vores kunder kunne høste fordele af at vi lægger vores virksomheder sammen under ét navn. I vil f.eks. få mulighed for at bestille protetik fra vores forskellige afdelinger - og kun få én samlet faktura per måned. I vil kunne nyde godt af råd og vejledning fra en større gruppe af erfarne tandteknikere med specialiseret ekspertise.

Allerede nu som søsterselskaber kan vi tilbyde jer en bedre og mere komplet service.

  • Elysee Dental i Aarhus kan tilbyde et meget bredt protetisk produktsortiment importeret fra vores egne laboratorier i henholdsvis Kina og Tyskland.

Vi håber, at I som altid vil hjælpe os med kærlige og konstruktive tilbagemeldinger på, hvad I synes, at vi gør godt, og hvad vi skal arbejde på at gøre bedre. Vi bliver større som virksomhed, men det er kun for at kunne ruste os til den nye digitale verden og for hele tiden at kunne levere en bedre service til jer.

Med venlige hilsener og ønsket om et godt nytår

Sisse Wellejus Hansen

Skandinavisk Direktør – Elysee Dental

P.S. Ring gerne til mig direkte på 30 71 60 81, hvis I har spørgsmål, kommentarer eller glædesudbrud, som I gerne vil dele :)