Søgefelt

Black Friday hos Elysee Dental

Er du klar til årets største shoppingdag? Fredag d. 29. november 2019 går det løs, og du vil kunne finde Elysee Dentals stærke Black Friday tilbud lige her på hjemmesiden. I løbet af november løfter vi løbende sløret for hvilke produkter der i år vil være inkluderet i vores Black Friday tilbud - så hold øje med denne side, vores facebook profil og ikke mindst vores nyhedsbrev. De endelige tilbud bliver først offentlig gjort den 29. november 2019. Tilbuddene gælder til om med den 6. december 2019 - men sælges efter først til mølle princippet - så hold øje med denne side, og vent ikke længe med at slå til. 

 

Modtag Black Friday tilbud via vores nyhedsbrev

Modtager du ikke allerede vores nyhedsbrev, så skynd dig at skrive dig op som modtager til det, og få vores stærke Black Friday tilbud sendt direkte til din indbakke.  

 

Hvad er Black Friday?

Black Friday er et amerikans fænomen og markerer dagen efter Thanksgiving, hvor butikker og onlineforretninger sætter priserne kraftigt ned og har ekstra gode tilbud. Black Friday markerer starten på julehandlen, og faktisk har dagen siden 2005 været den travleste shoppingdag i USA