Søgefelt

F.I.T. - Forma® Injektion Teknik

F.I.T. - Forma® Injektion Teknik

En komplet pakke til behandling af slid og erosion

Med F.I.T. - Forma® Injektion Teknik får du en unik, billig og ikke mindst hurtig løsning til minimal invasiv behandling af tandslid - helt uden præparation!

Hvordan virker det?

Med F.I.T. kan du lave æstetisk holdbare restaureringer ved at injicere flydende komposit i de individuelt tilpassede transparente skinner. Til en F.I.T. behandling producerer Elysee Dental en partiel samt en fuld skinne på baggrund af en godkendt digital opstilling, der sikrer kontrol over de interproximale zoner og perfekt okklusion. I dag findes der injicerbare kompositter, som er både holdbare, har en tilstrækkelig viskositet, minimalt svind samt god glansretention. På grund af disse egenskaber kan de bruges som et langsigtet eller endda permanent restaureringsmateriale. Det har aldrig været nemmere at skabe den ideelle morfologi. Har du en intraoral scanner er F.I.T. et oplagt valg. 

Alt-i-én pakkeløsning

Med F.I.T.-pakken får du en alt-i-én pakkeløsning. Elysee Dental leverer en komplet pakke med alle de redskaber og materialer, der er nødvendige til denne procedure. 

For mere information om vores F.I.T. - Forma® Injektion Teknik se vores brochure eller kontakt os på 73 404 404