Søgefelt

Black Friday

Velkommen til Black Friday hos Elysee Dental

I år holder Elysee Dental BLACK FRIDAY med tre gode tilbud. Tilbudene finder du her på siden, og de er gælndende fra den 29. november 2019 og frem til den 6. december 2019. TIlbudene sælges efter først til mølle princippet - så vent ikke længe med at slå til. 

 

Medit i500

Er du på udkig efter en intraoral scanner er det nu du skal slå til - det bliver ikke billigere! Lige nu og frem til den 6. dec. kan du spare kr. 29.000,- på vores brugervenlige og hurtige intraorale scanner.
Normalpris for denne scanner er kr. 157.750,- inkl. moms. Prisen inkluderer, udover scanneren selv, software, alle licensudgifter, bærbar computer af høj kvalitet, samt 10 GB datalagring i skyen.

Læs mere om scanneren her: Medit i500 brochure

Se vores seneste gratis webinar om Medit i500 her: Link til webinar

Bestil din Medit 500 scanner til BLACK FRIDAY pris her: Link til bestillingsemail

 

Rayplicker

Med vores BLACK FRIDAY tilbud på spektrometret Rayplicker kan nemme, præcise og digitale farveprøver blive dine til en endnu bedre pris end normalt. Frem til den 6. december kan du købe Rayplickeren til kun kr. 15.500,- du sparer således kr. 3000,-

 

Læs mere om Rayplicker her: Rayplicker brochure

Se vores seneste gratis webinar om Rayplicker her: Link til webinar

Bestil din Rayplicker til BLACK FRIDAY pris her: Link til bestillingsemail

 

Forma® Professional Tooth Whitening blegegel og blegeskinner

Forma® Professional Tooth Whitening er en effektiv og mild blegegel til brug på tandlægeklinikken. Gelen har en frisk og behagelig smag, er hydrogenperoxid baseret og indeholder 10% carbamidperoxid.

Læs mere om Forma® Professional Tooth Whitening blegegel her: Link til brochure

Elysee Dental tilbyder to forskellige blegeskinner - alm. blegeskinne og blegeskinne med ekstra forsegling. Skinnerne er perfekt trimmede lige over gingivaniveau for maksimal patientkomfort, og de har desuden et lille reservoir facialt,  som sikrer en koncentreret mængde blegemiddel på rette sted. Blegeskinnen med ekstra forsegling har en ”fortykket kant” (1 mm) som skaber et lille pres på gingiva og dermed sikrer, at gelen bliver i skinnen uden at få kontakt med neutraliserende saliva.

Med vores BLACK FRIDAY tilbud på Forma® Professional Tooth Whitening blegegel og valgfri blegeskinner kan du spare op til kr. 571,-

Normalprisen for FORMA Whitening er 500 kr inkl moms. For blot kr. 149,- ekstra får du nu to valgfri blegeskinner, normalpris op til kr. 720,-

Køb Forma® Professional Tooth Whitening blegegel og og to valgfri blegeskinner for kun kr. 649,- inkl. moms. Tilbudet gælder t.o.m. 6.december 2019.

 

Bestil Forma® Professional Tooth Whitening blegegel og blegeskinner til BLACK FRIDAY pris her: Link til bestillingsemail