Søgefelt

Proteser - det behøver ikke at være svært

Der findes i dag et overvældende udbud af protesetyper, og det kan være svært at navigere i protese-junglen, for hvordan sikrer man sig, at man har valgt den rigtige protesetype i en specifik klinisk behandlingssituation?

Om kurset

På dette praktisk og praksisrelevante kursus om proteser gennemgår klinisk tandtekniker Gurli Winther - og Elysee Dentals erfarne laboratorietandtekniker Elisabeth Broe Parkin - det store udvalg af tilgængelige protesetyper, som f.eks. unitorer, kopiproteser, hel- og delproteser samt valg af protesetype ud fra de forskellige indikationer. Vi kortlægger de forskellige ”steps”, der er i en behandlingsplan, demonstrerer aftrykstagning og kommer med ”tips og tricks” til aftrykstagning. Derudover demonstrerer vi og kommer med gode råd til, hvordan man kan håndtere nødsituationer som f.eks. tilpasning og reparation af knækkede proteser og remontering af matricer. Kurset sluttes af med mulighed for selv at afprøve nogle af de teknikker der gennemgås på kurset. F.eks. vil man selv få mulighed for at lave en kopi-protese og reparere en knækket protese. I det hele taget holdes der stor fokus på en praktisk og praksisrelevant gennemgang med tips og tricks fra laboratoriet.

Tidspunkt
Den 15. juni 2021, kl 13.00-20.00
 

Pris
Kr. 2.695,- Prisen inkluderer let kursusforplejning. Tilmeld tre eller flere deltagere fra samme klinik, og få 10% rabat på gebyret for deltager nummer tre og op.

Kursustimer
6 timer

Tilmeldingsfrist
15. maj 2021

Sted

København

Underviser

Elisabeth Broe Parkin & Gurli Winter