Søgefelt

Forma® Injektion Teknik - hands on kursus (maj 2021)

KURSET ER FYLDT!

Kom med på dette online hands-on webinar hvor tandtekniker Patrick Oosterwijk introducerer Elysee Dentals nye Forma® Injektion Teknik (F.I.T.) til minimal invasiv behandling af det slidte og eroderede tandsæt (engelsk).

Om kurset

Med F.I.T. får du en unik, effektiv og ikke mindst enkel løsning, hvor du kan lave æstetiske og holdbare restaureringer helt uden præparation. Til en F.I.T. behandling produceres individuelt tilpassede skinner, minimum to stk til en behandling - en partiel- og en fuldopstilling, til injecering af flydende komposit. Dette sikrer kontrol over de approksimale rum, okklusion og gør proceduren enkel af håndtere.

På dette kursus gennemgår vi den naturlige genopbygning af det slidte tandsæt ved hjælp af F.I.T.. Vi belyser behandlingen af svær okklusal og incisal slid og demonstrerer den trinvise tidsbesparende procedure for at genvinde funktion og æstetik i en total genopbygning.

Kursusemner:
• Præsentation af Forma® Injektion Teknik - F.I.T.
• Praktisk demonstration og hands-on øvelser til behandling af posteriortslid ved hjælp af F.I.T.
• Præsentation af mulig behandling af incisiver med svær slitage
• Praktisk demo & hands-on øvelser til den anteriore opbygning ved hjælp af F.I.T.

Nogle dage inden kursusstart modtgaer du som deltager dit kursus demo-kit med posten. Kittet indeholder model, skinner, injektionsmateriale, poleringsbørster, bondingmateriale, metalstrips og teflontape. Udover fremsendte er det nødvendigt at du har en hærdelampe, skalpel eller lign, tandtråd og en saks tilrådighed, Hvis du har mulighed for det, er det også en god idé med benytte lupbriller. Du kan således følge kurset fra din computer på klinikken eller hjemme i stuen. Bemærk at man med fordel, for nemhedens og interaktionens skyld, kan deltage via en computer med både mikrofon, højtalere og kamera.

Pris
Kr. 1.895,- inkl. lmodel, skinner, injektionsmateriale, poleringsbørster, bondingmaterilae og teflontape.Tilmeld tre eller flere deltagere fra samme klinik, og få 10% rabat på gebyret for deltager nummer tre og op.

Tid og sted
Online (via GoToMeeting) den 20. maj 2021 kl 18.00. 

Tilmeldingsfrist
1. maj 2021

Kursustimer
Der udstedes et kursusbevis på 2,5 timer

Sprog
Engelsk

Om foredragsholderen
Patrick Oosterwijk er uddannet tandtekniker i 1985, og har siden starten af sit virke haft fokus på udvikling og innovation indenfor dentalteknologi. Patrick Oosterwijk er idag Director of Scientific Relations i Elysee Dental i Holland, samt ansvarlig for to laboratorier på to hollandske universiteter indenfor dental-medicin (ACTA og UMCG).

 

Sted

Online

Underviser

Patrick Oosterwijk