Søgefelt

Forma® Injektion Teknik - hands on kursus

Kom med på hands on kursus når tandtekniker Patrick Oosterwijk introducerer Elysee Dentals nye Forma® Injektion Teknik (F.I.T.) til minimal invasiv behandling af det slidte og eroderede tandsæt.

Om kurset

Med F.I.T. får du en unik, effektiv og ikke mindst enkel løsning, hvor du kan lave æstetiske og holdbare restaureringer helt uden præparation. Til en F.I.T. behandling produceres individuelt tilpassede skinner, minimum to stk til en behandling - en partiel- og en fuldopstilling, til injecering af flydende komposit. Dette sikrer kontrol over de approksimale rum, okklusion og gør proceduren enkel af håndtere.

På dette kursus gennemgår vi den naturlige genopbygning af det slidte tandsæt ved hjælp af F.I.T.. Vi belyser behandlingen af svær okklusal og incisal slid og demonstrerer den trinvise tidsbesparende procedure for at genvinde funktion og æstetik i en total genopbygning.

Kursusemner:
• Præsentation af Forma® Injektion Teknik - F.I.T.
• Praktisk demonstration og hands-on øvelser til behandling af posteriortslid ved hjælp af F.I.T.
• Præsentation af mulig behandling af incisiver med svær slitage
• Praktisk demo & hands-on øvelser til den anteriore opbygning ved hjælp af F.I.T.

Pris
Kr. 1.895,- inkl. let forplejning.Tilmeld tre eller flere deltagere fra samme klinik, og få 10% rabat på gebyret for deltager nummer tre og op.

Tidspunkt
8. juni 2021 kl 17.00-20.00 i Aarhus

Tilmeldingsfrist
8. maj 2021

Kursustimer
Der udstedes et kursusbevis på 2,5 timer

Sprog
Engelsk

Om foredragsholderen
Patrick Oosterwijk er uddannet tandtekniker i 1985, og har siden starten af sit virke haft fokus på udvikling og innovation indenfor dentalteknologi. Patrick Oosterwijk er idag Director of Scientific Relations i Elysee Dental i Holland, samt ansvarlig for to laboratorier på to hollandske universiteter indenfor dental-medicin (ACTA og UMCG).

Tilmeld dig her

Sted

Aarhus