Søgefelt

Behandling af snorken med snorkeskinner

Kom med på hands on kursus når tandtekniker Patrick Oosterwijk introducerer Elysee Dentals nye Forma® Injektion Teknik (F.I.T.) til minimal invasiv behandling af det slidte og eroderede tandsæt.

Om kurset

Mere end en tredjedel af den danske befolkning snorker sig igennem natten. Søvnløshed, tab af koncentration og hovedpine er nogle af de konsekvenser, der kan opstå, hvis søvn er forstyrret af snorken og obstruktiv søvnapnø.  Snorkeskinner kan formindske eller helt eliminere snorken og let til middelsvær søvnapnø. Elysee Dental tilbyder en bred vifte af snorkeskinner her i blandt Respire snorkeskinner fra Whole You™. Respire sortimentet
består af seks forskellige snorkeskinner. Hver snorkeskinne har sin unikke funktion, der gør det muligt at finde en passende løsning til alle typer patienter.

På dette kursus belyser vi indikationsområder samt fordele og ulemper ved de forskellige typer af snorkeskinner, som Elysee Dental tilbyder. Vi kortlægger patienttyper og vejleder i, hvordan man identificerer snorkeproblemer hos patienter. Slutteligt kommer vi med tips og tricks til aftrykstagning og bidregistrering i protruderet leje. Vi præsenterer i denne forbindelse det innovative Airway Metrics bidregistreringsværktøj, som udmærker sig ved også at identificere den optimale vertikale dimension i bidhøjden. Derudover kan man med Airway Metrics også tydeliggøre snorkeskinnens virkning, hvilket giver patienten mulighed for at opleve snorkeskinnens forventelige effekt og give informeret samtykke til behandlingen. 

Tidspunkt
Den 9/6 2021, kl 17.30-20.00

Pris
Kr. 1.795,- Prisen inkluderer let kursusforplejning. Tilmeld tre eller flere deltagere fra samme klinik, og få 10% rabat på gebyret for deltager nummer tre og op.

Kursustimer
2 timer

Sprog
Engelsk

Tilmelding
Tilmeld dig her

Tilmeldingsfrist
8/5 2021

Om foredragsholderen

Patrick Oosterwijk er uddannet tandtekniker i 1985, og har siden starten af sit virke haft fokus på udvikling og innovation indenfor dentalteknologi.
Patrick Oosterwijk er idag Director of Scientific Relations i Elysee Dental i Holland, samt ansvarlig for to laboratorier på to hollandske universiteter indenfor dental-medicin (ACTA og UMCG).

Sted

København

Underviser

Patrick Oosterwijk