Søgefelt

Forma® Whitening

Et smukt tandsæt med sunde og skinnende hvide tænder er i stigende grad efterspurgt af patienter. Tandblegning er mere populært end nogenside før, og der findes mange alternativer indenfor behandling af misfarvede tænder.

Forma® Professional Tooth Whitening et professionelt tandblegningsprodukt, hvor fokus er på kvalitet, sikkerhed og ikke mindst de gode resultater. Den effektive og milde blegegel til brug på tandlægeklinikken og /eller i samarbejde med tandlægen eller tandplejeren tilknyttet tandlægeklinikken. Forma® Professional Tooth Whitening er en tandblegegel produceret specielt til Elysee Dental af en velrenommeret international leverandør. Blegegelen  til tandblegning indeholder 10% carbamidperoxid, og er et hydrogenperoxid baseret produkt stabiliseret med carbamid.

Nemt og bekvemt

Tandblegning med Forma® Professional Tooth Whitening skal påbegyndes på tandlægeklinikken, men kan færdiggøres i hjemmet af patienten selv under tilsyn af tandlægen. Forma® Professional Tooth Whitening pakken indholder alle de nødvendige oplysninger, patienten har brug for i forbindelse med hjemmebrug af gelen. Forma® Professional Tooth Whitening pakken indeholder 4 sprøjter med 3 gram blegegel i hver, hvilket er rigeligt for en gennemsnits tandblegning.

Mild sammensætning

Forma® Professional Tooth Whitening består af en gennemsigtig, PH-neutral og tyktflydende gel, hvilket garanterer en langvarig frigivelse af lindrende og plejende komponenter. Produktets høje vandindhold reducerer risikoen for overfølsomhed. Forma® Professional Tooth Whitening har en frisk og behagelig smag, og er velegnet til hjemmebrug.

Fordele

  • Du kan købe både individuel blegeske og blegegel hos Elysee Dental - nemt og bekvemt.  
  • Forma® Professional Tooth Whitening er et højkvalitetsprodukt til en skarp pris
  • Carbamidperoxid har en langtidsvirkende effekt, og har en god holdbarhed
  • Forma® Professional Tooth Whitening kan i kombination med ”Superior Seal” blegeske fra Elysee Dental opnå endnu bedre resultater

 

Love og regler for salg og brug af blegegel

Salg og brug af blegemidler falder ind under kosmetikloven. 1. november 2012 trådte der et Europæisk direktiv (2011/84/EU) i kraft, der styrer kontrol af sammensætning af blegemidler. Forbrugerprodukter (selvmedicineringsprodukter) må indholde maksimalt 0,1% hydrogenperoxid, hvilket ikke kan udgøre et effektivt tandblegningsprodukt. Professionelle blegningsprodukter må indeholde op til 6% hydrogenperoxid (eller tilsvarende carbamidoeroxid), og er udelukkende tilladt for tandlæger og tandplejere til anvendelse i tandlægepraksis. Det er dog tilladt for patienten at afslutte behandlingen i hjemmet under tilsyn af tandlægen. For selvstændige tandplejere er det kun tilladt at arbejde med forbrugerprodukter med indhold af 0,1% hydrogenperoxid.

Kontra indikationer

  • Blegning af ikke vitale tænder 
  • Bør kun anvendes af personer over 18 år
  • Ikke egnet for gravide kvinder og ammende mødre
  • Ikke egnet for personer, der er allergiske over for de stoffer gelen indeholder.

 

PRODUKTSAMMENSÆTNING: Glycerin, aqua, PEG-12, hydrogenperoxid, carbomer, natriumhydroxide, aroma, natriumfluorid, limonene. Hydrogenperoxid ækvivalent 10% carbanidperoxid = 3,6% hydrogenperoxid